Wie is Joogi?

Joogi is sinds 2002 gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie en SEO. Lees hier het verhaal van Joost en Gijs die nu het professionele team van Joogi leiden in Blaricum.

Joost en Gijs = JOOGI

Maak kennis met Joogi

In een rustige kantoorruimte aan de rand van Blaricum bevindt zich het hoofdkantoor van Joogi BV. Hier zijn Joost Meijer en Gijs Rebel de drijvende krachten achter dit bloeiende bedrijf, gedreven door hun passie voor online vindbaarheid en optimalisatie.

Joost, een veteraan op het gebied van SEO (Search Engine Optimization), begon zijn carrière lang voordat Google zijn intrede deed in Nederland. In de begindagen van het internet domineerden namen als MSN, Yahoo, AltaVista en Vinden.nl het zoeklandschap. Als specialist in het vindbaar maken van bedrijven op de zoekmachine van MSN, ontwikkelde Joost een scherp oog voor de subtiele kunst van zoekalgoritmen en keyword optimalisatie.

Toen Google in 2002 zijn opmars maakte en de zoekwereld voorgoed veranderde, omarmde Joost de nieuwe uitdaging. Hij dook diep in het algoritme van Google, verslond boeken, analyseerde trends en ontwikkelde strategieën om bedrijven optimaal vindbaar te maken volgens de strenge richtlijnen van Google. Joost werd een pionier in de wereld van Google SEO, en zijn expertise werd al snel gezocht door bedrijven die de kracht van online zichtbaarheid begonnen te begrijpen.

Gijs Rebel, de compagnon van Joost en mede-oprichter van Joogi BV, bracht een andere waardevolle dimensie naar de onderneming. Als bedreven analist en systeemoptimalisator heeft Gijs een uniek talent voor het transformeren van bestaande kennis in winstgevende structuren. Hij doorgrondt complexe datasets, identificeert trends en bedenkt strategieën om de efficiëntie te maximaliseren, zowel voor Joogi BV zelf als voor hun gewaardeerde klanten.

Samen vormen Joost en Gijs een onverslaanbaar team. Hun kantoor is een broeinest van creativiteit en innovatie, waar whiteboards bedekt zijn met ideeën en strategische plannen. Klanten komen vaak zelf voor advies over hun online aanwezigheid, vertrouwend dat Joogi BV hun bedrijf naar nieuwe hoogten kan tillen online.

Op een dag, terwijl Joost en Gijs samenwerken aan een nieuwe strategie voor een klant, dringt het tot hen door dat ze een merk moeten creëren dat hun gecombineerde expertise en passie voor online marketing weerspiegelt. Zo werd Joogi BV geboren – een naam die staat voor Joost en Gijs, maar ook voor hun toewijding om bedrijven te helpen gezien en gevonden te worden in de overvolle online markt.

De reputatie van Joogi BV groeit gestaag. Klanten roemen niet alleen hun diepgaande kennis en professionele aanpak, maar ook de persoonlijke betrokkenheid en het begrip van Joost en Gijs. Ze zijn meer dan consultants; ze zijn partners in succes, gedreven door een gemeenschappelijke missie om de digitale aanwezigheid van hun klanten te transformeren.

Nu, omringd door het zachte zoemen van computers en het klikken van toetsenborden, kijken Joost en Gijs uit over hun kantoor. Ze weten dat de reis van Joogi BV nog maar net begonnen is. Met elke nieuwe uitdaging en elk nieuw project staan ze klaar om hun passie voor SEO en digitale marketing te delen, wetende dat ze samen de wereld van online business blijven veroveren.

Bedrijven die profiteren van betere posities in Google…

Joogi-astronaut
Trek meer bezoekers aan

Een online marketing strategie die echt werkt!

Wij voeren de juiste mix van on- en offpage optimalisatie uit voor onze klanten. Een belangrijk ingrediënt in deze mix zijn sterke backlinks van unieke domeinen die volledige in ons eigen beheer zijn, elk met een zelfstandig opgebouwd linkprofiel.

Doormiddel van onze unieke strategie bieden wij jou ongelimiteerde groei op het gebied van verkeer en autoriteit.
Elke klant en branche is natuurlijk anders, maar met ons bewezen model kunnen we elke concurrentiestrijd aan. Mogen wij meebouwen aan jouw succes?

0

tevreden
klanten

0
Succesvolle projecten
0 +

Jaar
ervaring

Resultaten om trots op te zijn

Proof is in the pudding

Maandelijks investeren in groei

Bekijk onze basis pakketten

Naast onze pakketten bieden wij ook altijd maatwerk aan

Launch

Voor kleinere bedrijven en start-ups. Samen groeien naar online succes.

voor €

299

/ maand
Inbegrepen

pakketten worden afgenomen voor één jaar en daarna mag u de dienst per maand opzeggen.

Staging

Uitgebreide oplossing voor een sterke website met een hogere DR.

voor €

599

/ maand
Inbegrepen

pakketten worden afgenomen voor één jaar en daarna mag u de dienst per maand opzeggen.

Mission

Dé oplossing voor competitieve bedrijven. 108 hoogwaardige links.

voor €

1149

/ maand
Inbegrepen

pakketten worden afgenomen voor één jaar en daarna mag u de dienst per maand opzeggen.

nieuws & tips

Laatste artikelen

Volg het laatste nieuws op het gebied van online marketing en de ontwikkelingen van Joogi

Joogi, alles voor online resultaat!

Ready for take off?

Wij ook! Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op om samen de mogelijkheden te bespreken.