Joogi Logo

Alles voor een betere

positie in Google!

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie is een breed begrip ook wel afgekort met SEO. Door zoekmachine optimalisatie toe te passen zorg je er voor dat Google je site beter zal ranken.

Als we het hebben over SEO gaat het vaak over 2 dingen namelijk: on-page optimalistie en off-page optimalisatie. De woorden zeggen het al, maar de optimalisatie vindt zowel op de website als buiten de website plaats.

Wij houden met beide facetten rekening, maar geloven dat sterke inkomende links garant staan voor 70% van het resultaat. De overige optimalisaties zijn niet altijd nodig voor een goede positie, maar zeker wenselijk. On-page optimalisatie zorgt voor stabiliteit en houdbaarheid van de gemaakte stijgingen.

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

Wanneer je er in slaagt om zoekmachine optimalisatie op de juiste manier toe te passen dan heeft dit een positief effect op je rankings in Google.

Wanneer we aan de slag gaan met zoekmachine optimalisatie dan zorgen we ervoor dat je niet alleen website breed gevonden wordt, maar ook op hele specifieke zoektermen.

Door te focussen op de belangrijkste kenwords waar mensen op zoeken in Google in je branche kan je je bezoekers aantallen gericht laten groeien.

Meer gericht verkeer op je website betekent vaak ook meer omzet. Ook het gedrag van je bezoeker is namelijk belangrijk; vindt een bezoeker via Google wat hij zoekt op jouw website?

 

Zoekmachine optimalisatie 2.0

Bij Joogi maken we gebruik van onze ervaring in zoekmachine optimalisatie. We hebben specialisten die al sinds MSN actief zijn met het optimaliseren van websites. 

Oude technieken die nog steeds goed werken die blijven we natuurlijk gebruiken en vullen we aan met de kennis van nu.

We hebben dus old- en new-school SEO specialisme aan boord. De ideale mix om je website met sprongen vooruit te laten gaan naar de felbegeerde posities op pagina 1 

Op pagina 2 tel je immers niet mee…. Binnen 30-60 dagen weten wij met ons bewezen model stabiele resultaten te behalen 

 

zoekmachine optimalisatie uitbesteden?
zoekmachine optimalisatie no cure no pay

zoekmachine optimalisatie uitbesteden?

Zoekmachine optimalisatie kan je zelf uitvoeren binnen je website. er zijn diverse handige plugins die je hierbij op weg helpen. Wij adviseren je om dit ook altijd zo goed als mogelijk zelf uit te voeren. 

Er komt een punt waarop je niet meer verder zal stijgen in de rankings. Wanneer dit punt komt hangt af van de online concurrentie in je branche….

zoekmachine optimalisatie uitbesteden? Dit is precies het moment om dit te overwegen. Wij staan voor je klaar om je te begeleiden naar de top!

 

Meer weten over zoekmachine optimalisatie?

Bovenstaand hebben we in een notendop uitgelegd hoe zoekmachine optimalisatie werkt. Zoekmachine optimalisatie is een technisch iets en we begrijpen het als geen ander als je het nog niet helemaal begrijpt… We hopen dat we in ieder geval hebben mogen duidelijk maken dat je doormiddel van goede on- en voornamelijk off-page optimalisatie stijgt in de resultaten van Google.

We leggen je graag meer over onze bewezen zoekmachine optimalisatie strategie uit wanneer je vrijblijvend contact met ons opneemt.

Concept


‘Een uniek concept op het gebied van ‘linkbuilding’ Ervaar nu zelf de kracht van onze Joogi links

Sterke Backlinks


Onze links hebben een hoge DR  en UR plus zijn 100% spamvrij! De ratings zijn niet kunstmatig verhoogd…

 

Klinkt als..


Nee wij zijn niet zoals de andere backlink aanbieders… Wij gaan eventueel ook graag no cure no pay voor je aan de slag!

Online Resultaat


Met onze links behaal jij wèl de nodige resultaten en geef je de concurrentie het nakijken. Snel, veilig en betrouwbaar.

Joogi Backlinks
  • Resultaat
  • Betrouwbaar
  • Geen spam
  • Exclusief
  • Hoge DR/UR
  • No cure, No pay
  • Jaarlijks verlengbaar
  • Kwaliteit gegarandeerd