Joogi Logo

Alles voor een betere

positie in Google!

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie is een breed begrip ook wel afgekort met SEO. Door zoekmachine optimalisatie op de juiste manier toe te passen zorg je er voor dat zoekmachines je site beter zullen gaan ranken.

Als we het hebben over SEO dan gaat het vaak over 2 dingen namelijk: on-page optimalistie en off-page zoekmachine optimalisatie. De woorden zeggen het al, maar de optimalisatie vindt zowel op je website als buiten je website om plaats.

Wat is het doel van zoekmachine optimalisatie? Simpel gezegd houdt zoekmachine optimalisatie het volgende in: het doel om hoger zichtbaar te worden in de zoekmachines door het structureel correct optimaliseren van je website. Denk bij zoekmachines aan YahooBing en natuurlijk de grootste en meest bekende zoekmachine: Google.

Wij houden met beide facetten rekening, maar geloven dat sterke inkomende links garant staan voor 70% van het resultaat. De overige optimalisaties zijn niet altijd nodig voor een goede positie, maar zeker wenselijk. On-page optimalisatie zorgt voor stabiliteit en de houdbaarheid van de gemaakte stijgingen.

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

Wanneer je er in slaagt om zoekmachine optimalisatie op de juiste manier toe te passen dan heeft dit een positief effect op je rankings in Google.

Wanneer we aan de slag gaan met zoekmachine optimalisatie dan zorgen we ervoor dat je niet alleen website breed gevonden wordt, maar ook op hele specifieke zoektermen.

Door te focussen op de belangrijkste kenwords waar mensen op zoeken in Google in je branche kan je je bezoekers aantallen gericht laten groeien.

Meer gericht verkeer op je website betekent vaak ook meer omzet. Ook het gedrag van je bezoeker is namelijk belangrijk; vindt een bezoeker via Google wat hij zoekt op jouw website?

 

Zoekmachine optimalisatie 2.0

Bij Joogi maken we gebruik van onze ervaring in zoekmachine optimalisatie. We hebben specialisten die al sinds ‘MSN’ actief zijn met het optimaliseren van websites. 

Oude technieken die nog steeds goed werken die blijven we natuurlijk gebruiken en vullen we aan met de kennis van nu.

We hebben dus old- en new-school SEO specialisme aan boord. De ideale mix om je website met sprongen vooruit te laten gaan naar de felbegeerde posities op pagina 1 

Op pagina 2 tel je immers niet mee…. Binnen 30-60 dagen weten wij met ons bewezen model stabiele resultaten te behalen 

 

zoekmachine optimalisatie uitbesteden?
zoekmachine optimalisatie no cure no pay

zoekmachine optimalisatie uitbesteden?

Zoekmachine optimalisatie kan je zelf uitvoeren binnen je website. er zijn diverse handige plugins die je hierbij op weg helpen. Wij adviseren je om dit ook altijd zo goed als mogelijk zelf uit te voeren. 

Er komt een punt waarop je niet meer verder zal stijgen in de rankings. Wanneer dit punt komt hangt af van de online concurrentie in je branche….

zoekmachine optimalisatie uitbesteden? Dit is precies het moment om dit te overwegen. Wij staan voor je klaar om je te begeleiden naar de top!

 

Meer weten over zoekmachine optimalisatie?

Bovenstaand hebben we in een notendop uitgelegd hoe zoekmachine optimalisatie werkt. Zoekmachine optimalisatie is een technisch iets en we begrijpen het als geen ander als je het nog niet helemaal begrijpt… We hopen dat we in ieder geval hebben mogen duidelijk maken dat je doormiddel van goede on- en voornamelijk off-page optimalisatie stijgt in de resultaten van Google.

We leggen je graag meer over onze bewezen zoekmachine optimalisatie strategie uit wanneer je vrijblijvend contact met ons opneemt.

Concept


‘Een uniek concept op het gebied van ‘linkbuilding’ Ervaar nu zelf de kracht van onze Joogi links

Sterke Backlinks


Joogi links hebben een hoge DR & UR plus zijn zeer effectief. Met onze backlinks kan je echt in autoriteit & vindbaarheid groeien.

 

Klinkt als..


Nee wij zijn niet zoals de andere backlink aanbieders… Wij gaan eventueel ook graag no cure no pay voor je aan de slag!

Online Resultaat


Met onze links behaal jij wèl de nodige resultaten en geef je de concurrentie het nakijken. Snel, veilig en betrouwbaar.

Veel gestelde vragen over zoekmachine optimalisatie (FAQ)

Wat is zoekmachine optimalisatie (SEO) en hoe werkt het?

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is een proces waarbij de techniek, inhoud en autoriteit van een website worden geoptimaliseerd om de zoekrangschikking in zoekmachines te verbeteren. Dit kan worden bereikt door het gebruik van relevante zoekwoorden, het optimaliseren van de structuur en inhoud van de website, het verkrijgen van backlinks van andere relevante websites, en het verbeteren van de gebruikerservaring. Door de zoekrangschikking van een website te verbeteren, kan de website meer verkeer ontvangen van zoekers die op zoek zijn naar producten of diensten die op de website worden aangeboden.

Hoe kan ik mijn website hoger in Google krijgen?

Er zijn veel manieren om de zoekresultaten van een website te verbeteren, zoals het gebruik van relevante zoekwoorden, het optimaliseren van de technische aspecten van de website, het creëren van waardevolle inhoud, het verkrijgen van backlinks van andere websites en het onderhouden van een goede gebruikerservaring.

Wat is het belangrijkste aspect van zoekmachine optimalisatie?

Er zijn veel factoren die bijdragen aan de zoekresultaten van een website, maar waardevolle inhoud is waarschijnlijk het belangrijkste aspect. Zoekmachines willen de gebruiker de meest relevante en waardevolle inhoud bieden, dus als een website goede inhoud biedt, zal dit waarschijnlijk leiden tot een hogere zoekrangschikking. Naast dit geloven wij dat het verkrijgen van kwalitatieve sterke backlinks garant staat voor 70% van de resultaten.

Kan ik mijn website zelf optimaliseren voor zoekmachines?

Ja, er zijn veel dingen die een website-eigenaar zelf kan doen om de zoekresultaten van de website te verbeteren, zoals het gebruik van relevante zoekwoorden, het optimaliseren van de technische aspecten van de website en het creëren van waardevolle inhoud. Er zijn ook veel hulpmiddelen en bronnen beschikbaar om te leren hoe SEO te doen. Wij leggen je graag uit wat jij zelf kan doen om hoger in Google te scoren door middel van zoekmachine optimalisatie.

Hoe lang duurt het voordat SEO-resultaten zichtbaar worden?

Het duurt meestal enkele weken tot maanden voordat de resultaten van SEO zichtbaar worden. Het hangt af van veel factoren, zoals de huidige staat van de website, de concurrentie en de inspanningen die worden geleverd. Sommige verbeteringen kunnen echter sneller zichtbaar zijn dan andere. Wanneer je met ons samen werkt dan kan je snel resultaat verwachten. 

Joogi Backlinks
  • NL Domeinen
  • BE Domeinen
  • Ahrefs Geverifieerd
  • Aantoonbare Historie
  • Hoge Authoritheit
  • Exclusieve Plaatsing
  • No Cure, No Pay
  • Jaarlijks verlengbaar