Werken bij Joogi

Bij Joogi geloven we dat het succes van onze klanten begint bij het talent en de passie van ons team. Ben jij klaar om je aan te sluiten bij een bedrijf dat jouw ontwikkeling vooropstelt en waar jouw werk echt impact maakt? Ontdek je toekomst bij Joogi!

Op zoek naar een leuke Job?

Als snel groeiend bedrijf zijn wij altijd wel op zoek naar gemotiveerde medewerkers. Op dit moment hebben wij nog ruimte binnen de volgende functies. Zien we jou binnenkort?

Sales Professional

Ben je een geboren netwerker met een passie voor relaties en resultaten? Bij Joogi zoeken we sales professionals die niet alleen onze diensten kunnen verkopen, maar ook duurzame relaties kunnen opbouwen met onze klanten. Met een focus op groei en succes, bieden wij een dynamische omgeving waar jouw commerciële vaardigheden en strategisch inzicht direct bijdragen aan onze gezamenlijke prestaties. Kom het verschil maken in een team dat waarde hecht aan initiatief en beloont met uitstekende voorwaarden!

Google ads expert (senior) 

Heb jij een passie voor pay-per-click advertising en ben je altijd op de hoogte van de laatste Google Ads trends? Joogi is op zoek naar senior Google Ads experts die onze klanten kunnen helpen hun zichtbaarheid en ROI te maximaliseren. Met jouw diepgaande kennis en strategisch inzicht in campagnemanagement, maak je deel uit van een vooruitstrevend team dat streeft naar innovatie en resultaten. Wij bieden een omgeving waar jouw expertise erkend en ingezet wordt voor spannende projecten.

Technisch SEO specialist (Senior) 

Als technisch SEO specialist bij Joogi, ben je de architect van online succes voor onze klanten. Met jouw grondige kennis van zoekmachine optimalisatie, ben je verantwoordelijk voor het analyseren, adviseren en implementeren van technische verbeteringen. Bij ons krijg je de kans om te werken aan uitdagende projecten, waar jouw vaardigheden in technische SEO direct bijdragen aan de online groei van onze klanten. Ontdek een werkomgeving die innovatie stimuleert en waar jouw expertise centraal staat.

Website Bouwers

Heb je een oog voor design en een hart voor coderen? Joogi zoekt creatieve website bouwers die onze klanten kunnen voorzien van functionele, esthetisch aantrekkelijke websites. Als onderdeel van ons team, werk je nauw samen met designers en marketeers om websites te creëren die niet alleen visueel indruk maken, maar ook geoptimaliseerd zijn voor de beste gebruikerservaring en SEO-prestaties. Sluit je aan bij Joogi en breng je webontwikkelingsvaardigheden naar nieuwe hoogten in een omgeving die creativiteit en technische uitmuntendheid waardeert.

Wil jij werken bij Joogi?

Ik maak graag een afspraak met je hier bij ons op kantoor om kennis te maken. Kom je van ver? Een video call (en werken vanuit huis) is ook mogelijk. Tot snel

Neem contact op met Gijs

Klaar voor NIEUWE KANSEN ?

Stel je vraag

BENIEUWD NAAR NIEUWE KANSEN ?

Werken bij Joogi!

Kom werken bij een bedrijf dat jouw ontwikkeling vooropstelt en waar jouw werk echt impact maakt. Ontdek je toekomst bij Joogi!