Website Optimalisatie

In een tijdperk waarin de online markt steeds competitiever wordt, is een geoptimaliseerde website essentieel voor het bereiken van uw doelen. Of het nu gaat om het vergroten van uw online zichtbaarheid, het aantrekken van meer verkeer, of het stimuleren van conversies, onze optimalisatiestrategieën zijn ontworpen om uw website naar nieuwe hoogten te brengen.

Onze pakketten website optimalisatie zijn:

Website optimalisatie advies met Video

Bij ons basispakket voor website optimalisatie bieden we een grondige analyse van uw website, gevolgd door een persoonlijke video waarin we alle belangrijke punten voor verbetering bespreken. Onze deskundige team zal uw huidige website en pagina’s nauwkeurig controleren op SEO-technische aspecten. We identificeren gebieden die kunnen worden verbeterd en bieden advies over welke aanpassingen nodig zijn om uw online positie te versterken. Deze gedetailleerde video wordt vervolgens aan u geleverd, waardoor u een duidelijk overzicht krijgt van de stappen die moeten worden genomen om uw website te optimaliseren. Met deze waardevolle inzichten kunt u zelf of uw webmaster gericht aanpassingen doorvoeren om de prestaties van uw website te verbeteren en uw online aanwezigheid te versterken.
Prijs € 799,00 excl btw.

Website optimalisatie advies met implementatie

Met dit pakket nemen we de verantwoordelijkheid voor alle aanpassingen die nodig zijn om uw website te optimaliseren. Nadat we een grondige analyse van uw site hebben uitgevoerd, zullen onze deskundige teamleden alle aanpassingen zelf implementeren op basis van de huidige staat van uw website. Dit omvat het aanbrengen van technische verbeteringen, optimaliseren van content en het implementeren van andere SEO-strategieën om uw online positie te versterken. Door deze aanpak hoeft u zich geen zorgen te maken over het uitvoeren van de wijzigingen zelf. U kunt zich concentreren op uw kernactiviteiten, terwijl ons team zorgt voor een professionele en effectieve optimalisatie van uw website. Met ons medium pakket kunt u met vertrouwen een verbeterde online aanwezigheid verwachten zonder de stress van het zelf uitvoeren van technische aanpassingen.
Prijs: € 2999,- excl btw.

Website optimalisatie uitbesteden?

Wij vergroten het succes van je bedrijf door middel van een passende SEO strategie! Vertrouw op ons bureau om verbluffende resultaten te behalen.

Stel Joost jouw vraag

Klaar voor NIEUWE KANSEN ?

Stel je vraag

Maandelijks investeren in groei

Bekijk onze online marketing pakketten

Joogi biedt ook maatwerk pakketten aan

Launch

Voor kleinere bedrijven en start-ups. Samen groeien naar online succes.

voor €

299

/ maand
Inbegrepen

pakketten worden afgenomen voor één jaar en daarna mag u de dienst per maand opzeggen.

Staging

Uitgebreide oplossing voor een sterke website met een hogere DR.

voor €

599

/ maand
Inbegrepen

pakketten worden afgenomen voor één jaar en daarna mag u de dienst per maand opzeggen.

Mission

Dé oplossing voor competitieve bedrijven. 108 hoogwaardige links.

voor €

1149

/ maand
Inbegrepen

pakketten worden afgenomen voor één jaar en daarna mag u de dienst per maand opzeggen.

BENIEUWD NAAR NIEUWE KANSEN ?

Klaar voor resultaat?

Wij ook! Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op om samen de mogelijkheden te bespreken.