Van 7.000 naar 17.000 ‘Organic Traffic’ per maand! (Organic traffic 242% groei!)

Decodeur Website optimalisatie SEO

DecoDeur een online winkel waarbij wij een persoonlijke benadering voorop stellen. Hier maakt DecoDeur.nl het verschil! Kies met zorg uw deuren uit. De juiste deur is de finishing touch van uw huis. De gekozen deurkrukken en scharnieren zijn bepalend voor de uitstraling van uw deuren.

Wij kunnen u hierin goed adviseren. Het aanbod is zodanig groot dat het niet altijd makkelijk is om zelf tot de juiste keuze te komen. Daarnaast is het ons inziens belangrijk dat u de beste en mooiste oplossing kiest voor uw deur- en raambeslag, waarbij het aspect veiligheid een grote rol speelt.

SEO Strategie

Voor DecoDeur zijn we aan de slag gegaan met onze linkbuild strategie. toen wij in contact kwamen met DecoDeur zat de organic traffic in een dalende trend. We hebben er in de eerste maand voor gezorgd dat de daling geremd werd en konden ook al bouwen en zagen lichte groei. In de daarop volgende maanden begonnen we echt te klimmen. Op basis van de behaalde resultaten hebben wij het vertrouwen gekregen om ook een ander label van het bedrijf te optimaliseren. Ook hier zijn de resultaten veel belovend. Om deze werkzaamheden uit te voeren hebben we een pakketprijs gemaakt per maand waarin we website optimalisatie, technische SEO en Linkbuilding in aanbieden, een zeer compleet pakket voor DecoDeur.

Google Ads

Met onze SOS (second opinion service) hebben wij de gehele Google Adwords van DecoDeur gecontroleerd en vervolgens in opdracht onder handen genomen en alle niet converterende kliks eruit gefilterd waardoor er geen geld meer uigegeven werd aan kliks die meer kosten dan de “return on investment” . Hierdoor is er een grote jaarlijks besparing ontstaan, de kosten zijn namelijk met 30% naar beneden gegaan zonder het verlies van omzet.

Organische groei
0 %
Avg traffic
0 +
Domainrating
0
Besparing Google ads met zelfde omzet
0 %
Klaar voor NIEUWE KANSEN ?

Stel je vraag