Wat is Google Consent mode v2

📢 Ontvang de ultieme boost voor je online marketing vóór 6 maart 2024!

Google eist dat adverteerders de privacyvoorkeuren van websitebezoekers delen. Met onze deskundigheid in Google Consent Mode V2 zorgen wij ervoor dat jouw website compliant is. Mis geen waardevolle gegevens en blijf succesvol adverteren. Laat ons je helpen om vóór de deadline te implementeren!

🎯 Maximale impact op advertenties:

Als adverteerder zonder Consent Mode V2 kom je tekort in targeting-opties voor digitale advertenties. Bereik jouw doelgroep op basis van hun gedrag, zoals websitebezoeken, nieuwsbriefinschrijvingen en relevante interesses. Mis deze kans niet om je advertentiebudget effectief in te zetten!

🔍 Waarom kiest Google voor Consent Mode V2?

Privacywetgeving evolueert snel, met Google Consent Mode V2 blijf je compliant. Onderscheid jezelf van bedrijven die de regels overtreden en minimaliseer risico’s op boetes zoals Tele2 en Meta. Blijf aan de juiste kant van de wet en behoud de integriteit van jouw bedrijf.

🛠️ Hoe werkt Consent Mode V2?

Deze functie, gekoppeld aan je cookiebanner, laat websitebezoekers beslissen welke gegevens verzameld mogen worden. Voorkom dat Google zonder toestemming gegevens verzamelt voor advertenties. Met onze hulp wordt jouw website compliant en voorkom je negatieve gevolgen voor je rapportages.

🔒 Privacyinstellingen voor gegevensverzameling:

Bied websitebezoekers verschillende niveaus van toestemming, van functionele tracking tot gepersonaliseerde advertenties. Pas je dataverzameling aan op basis van de privacywetgeving in verschillende regio’s.

💡 Nieuwe functies in Consent Mode V2:

Regel toestemming voor advertentiegerelateerde gebruikersdata, gepersonaliseerde advertenties en geografische regio’s. Optimaliseer je privacy-instellingen voor maximale effectiviteit.

🛠️ Implementatie van Consent Mode V2:

Laat ons je begeleiden bij de implementatie via Google Tag Manager. Zorg voor een cookiebanner die aan de wetgeving voldoet en valideer de installatie grondig. Onze experts staan klaar om je door het proces te leiden.

📈 Onderneem actie vóór maart 2024:

Respecteer de privacy van je websitebezoekers terwijl je het meeste uit je websitedata haalt. Implementeer Consent Mode V2 nu en voorkom dat de metingen voor Google Ads en Analytics niet meer worden verwerkt. Schakel onze websitetracking specialisten in voor een vlotte implementatie!

Over JOOGI

Wij vergroten het succes van je bedrijf door middel van een passende SEO strategie! Vertrouw op ons bureau om verbluffende resultaten te behalen.

Recente berichten