Google AI, Google legt het zelf uit!

Waarom wij ons richten op AI (en met welk doel)

We zijn enthousiast over de transformatieve kracht van AI en de nuttige nieuwe toepassingen ervan. Van onderzoek dat de mogelijkheden uitbreidt, tot productintegraties die het dagelijks leven gemakkelijker maken, we verkennen verantwoordelijke en innovatieve AI-technologieën die een echt verschil maken voor de mensheid.

Het is een spannende tijd in de ontwikkeling van AI. Onze benadering van het ontwikkelen en benutten van het potentieel van AI is geworteld in onze oprichtingsmissie – het organiseren van de informatie van de wereld en deze universeel toegankelijk en bruikbaar maken – en wordt vormgegeven door ons streven om het leven van zoveel mogelijk mensen te verbeteren. Wij zijn van mening dat AI nu, meer dan ooit, cruciaal is om die missie en toewijding waar te maken.

“We geloven dat AI een fundamentele en transformatieve technologie is die overtuigende en nuttige voordelen zal bieden aan mensen en de samenleving door haar vermogen om mensen in bijna elk menselijk streven te assisteren, aan te vullen, te versterken en te inspireren.“

Het heeft het potentieel om bij te dragen aan het aanpakken van enkele van de meest urgente uitdagingen en kansen van de samenleving, van het dagelijkse leven tot de meer creatieve en verbeeldingsvolle gebieden.

Als een informatie- en computerwetenschapsbedrijf streven we ernaar en zijn we aan de voorhoede van het bevorderen van de grenzen van AI door ons baanbrekende en veldbepalende onderzoek om meer capabele en nuttige AI te ontwikkelen. Vanuit dit onderzoek en deze ontwikkeling brengen we baanbrekende innovaties in de echte wereld om mensen te helpen en de samenleving overal ten goede te komen via onze infrastructuur, tools, producten en diensten, evenals door het in staat stellen van en samenwerken met anderen om de samenleving te helpen. We streven ook naar innovaties die wetenschappelijke ontdekkingen ontgrendelen en de grootste uitdagingen en kansen van de mensheid aanpakken. Veel van onze innovaties helpen en bevoordelen al mensen (in sommige gevallen miljarden mensen), gemeenschappen, bedrijven en organisaties, en de samenleving in het algemeen – met nog meer van dergelijke innovaties in het verschiet.

Tegelijkertijd begrijpen we dat AI, als een nog opkomende technologie, verschillende en evoluerende complexiteiten en risico’s met zich meebrengt. Onze ontwikkeling en gebruik van AI moet deze risico’s aanpakken. Daarom vinden wij het als bedrijf noodzakelijk om AI verantwoordelijk na te streven. We zijn vastbesloten om de norm te stellen en te leiden in het ontwikkelen en leveren van nuttige en voordelige toepassingen, het toepassen van ethische principes die zijn gebaseerd op menselijke waarden, en onze benaderingen aan te passen naarmate we leren van onderzoek, ervaring, gebruikers en de bredere gemeenschap.

We zijn ervan overtuigd dat de AI-gestuurde innovaties waarop wij ons richten, die we moedig en verantwoordelijk ontwikkelen en leveren, nuttig en overtuigend zijn en het potentieel hebben om het leven van mensen overal te assisteren en te verbeteren – dit is wat ons drijft. En we zijn enthousiast over wat de toekomst in 2023 en daarna zal brengen, terwijl we ons voorbereiden om enkele nieuwe innovatieve ervaringen te delen!

Over JOOGI

Wij vergroten het succes van je bedrijf door middel van een passende SEO strategie! Vertrouw op ons bureau om verbluffende resultaten te behalen.

Recente berichten