Joogi Logo

Alles voor een betere

positie in Google!

Hoe werkt Linkbuilding?

Wanneer je beter vindbaar wilt zijn in Google heb je vast wel eens van de term Linkbuilding gehoord. Linkbuilding is het (laten) plaasten van relevante backlinks op andere sites die naaar jouw website verwijzen. Linkbuilding heeft als voornaamste doel om meer bezoekers op je website te krijgen.

Naast meer bezoekers op je website kan Linkbuilding ook een ander effect hebben namelijk je ranking in de zoekmachine resultaten. Het op de juiste manier toepassen van Linkbuilding zorgt er namelijk voor dat je zal stijgen in de zoekresultaten van Google.

Hoe werkt Linkbuilding?

Kwalitatieve Backlinks

Wanneer je er in slaagt om kwalitatieve backlinks te verkrijgen die verwijzen naar jouw website dan heeft dit een positief effect op je rankings. Wanneer je banklinks krijgt van slechte kwaliteit dan heeft dit helaas ook effect namelijk dat je zakt in de rankings van Google. 

Bij het verkrijgen van backlinks is het belangrijk dat het domein of pagina waarop de links worden geplaatst van hoge kwaliteit zijn en authoriteit hebben. Oftwel GEEN standaard startpagina links of vage websites die kunstmatig in kracht zijn verhoogt.

Leuk verhaal, maar waar kan je die links krijgen? Je kan kwalitiatieve backlinks krijgen op alle domeinen die Joogi beheert. Alle onze sites voldoen aan alle eisen op het gebied van SEO en hebben een betrouwbare historie zonder spam. 

Met onze links bouw je eenvoudig, veilig en snel aan betere posities in Google en neemt jouw eigen website toe in kracht.

Slechte Backlinks

Wist je dat backlinks ook tegen je kunnen werken en je posities juist minder stevig maken? Er wordt helaas nog gebouwd met links van slechte kwaliteit.

Veel links die gebruikt worden zijn links met een te hoge spamrate en weinig autoriteit. Iets waar Google niet blij mee is en dus in plaats van beloont straft.

Linkpagina’s worden kunstmatig verhoogd zodat hun klanten (marketing bureaus) denken dat het sterke links zijn. Een SEO expert weet beter en zal deze links laten liggen.

Weten hoe jij wèl online posities kan versterken en laten groeien door het gebruik van kwalitatieve backlinks?

Linkbuilding uitgelegd
Wat is linkbuilding?

Autoriteit site verhogen?

Door gebruik te maken van onze links zal je merken dat de gehele autoriteit van jouw website zal toenemen in kracht. Hoe krachtiger jouw website hoe betere posities je zal verkrijgen.

Elke keer wanneer er link wordt geplaatst op een van onze websites die verwijst naar jouw domein vind er een overdracht van waarde plaats die naar jouw website stroomt (LinkJuice).

Omdat wij werken met een maximaal aantal links per site zal de ‘linkjuice’ die word doorgegeven altijd maximaal zijn en het effect wat dat heeft op jouw website dus ook!

Op een gegeven moment heb je meer punten dan je concurrent die boven je staat en zal je merken dat je al snel die positie zal innemen.

Onze links zijn vele malen krachtiger dan die van de concurrent  en we leverenindien nodig exclusief, zodat je de voorsprong op de concurrentie blijft behouden

Meer weten over Linkbuilding?

Bovenstaand hebben we in een notendop uitgelegd hoe Linkbuilding werkt. Linkbuilding is een technisch iets en we begrijpen het als geen ander als je het nog niet helemaal begrijpt… We hopen dat we in ieder geval hebben mogen duidelijk maken dat je doormiddel van goede backlinks stijgt in de resultaten van Google en door slechte links daalt in de resultaten van Google.

We leggen je graag meer over onze bewezen SEO strategie uit wanneer je vrijblijvend contact met ons opneemt. We kijken naar hoe je er nu voor staat tegenover je concurrentie en waar er nodig is om te domineren in de zoekresultaten. Eventueel gaan we zelfs op no cure no pay voor je aan de slag!

Concept


‘Een uniek concept op het gebied van ‘linkbuilding’ Ervaar nu zelf de kracht van onze Joogi links

Sterke Backlinks


Onze links hebben een hoge DR  en UR plus zijn 100% spamvrij! De ratings zijn niet kunstmatig verhoogd…

 

Klinkt als..


Nee wij zijn niet zoals de andere backlink aanbieders… Wij gaan eventueel ook graag no cure no pay voor je aan de slag!

Online Resultaat


Met onze links behaal jij wèl de nodige resultaten en geef je de concurrentie het nakijken. Snel, veilig en betrouwbaar.

Joogi Backlinks
  • Resultaat
  • Betrouwbaar
  • Geen spam
  • Exclusief
  • Hoge DR/UR
  • No cure, No pay
  • Jaarlijks verlengbaar
  • Kwaliteit gegarandeerd