Joogi Logo

Alles voor een betere

positie in Google!

Hoe werkt Linkbuilding?

Wanneer je beter vindbaar wilt zijn in Google heb je vast wel eens van de term Linkbuilding gehoord. Linkbuilding is het (laten) plaasten van relevante backlinks op andere sites die naar jouw website verwijzen. Linkbuilding heeft als voornaamste doel om meer bezoekers op je website te krijgen.

Naast meer bezoekers op je website kan Linkbuilding ook een ander effect hebben namelijk je ranking in de zoekmachine resultaten. Het op de juiste manier toepassen van Linkbuilding zorgt er namelijk voor dat je zal stijgen in de zoekresultaten van Google.

Hoe werkt Linkbuilding?

Kwalitatieve Backlinks

Wanneer je er in slaagt om kwalitatieve backlinks te verkrijgen die verwijzen naar jouw website dan heeft dit een positief effect op je rankings. Wanneer je banklinks krijgt van slechte kwaliteit dan heeft dit helaas ook effect namelijk dat je zakt in de rankings van Google. 

Bij het verkrijgen van backlinks of backlinks kopen is het belangrijk dat het domein of pagina waarop de links worden geplaatst van hoge kwaliteit zijn en authoriteit hebben. Oftwel GEEN standaard startpagina links of vage websites die kunstmatig in kracht zijn verhoogt.

Leuk verhaal, maar waar kan je die links krijgen? Je kan kwalitiatieve backlinks krijgen op alle domeinen die Joogi beheert. Alle onze sites voldoen aan alle eisen op het gebied van SEO en hebben een betrouwbare historie zonder spam.

Met onze links bouw je eenvoudig, veilig en snel aan betere posities in Google en neemt jouw eigen website toe in kracht.

Slechte Backlinks

Wist je dat backlinks ook tegen je kunnen werken en je posities juist minder stevig maken? Er wordt helaas nog gebouwd met links van slechte kwaliteit.

Veel links die gebruikt worden zijn links met een te hoge spamrate en weinig autoriteit. Iets waar Google niet blij mee is en dus in plaats van beloont straft.

Linkpagina’s worden kunstmatig verhoogd zodat hun klanten (marketing bureaus) denken dat het sterke links zijn. Een SEO expert weet beter en zal deze links laten liggen.

Weten hoe jij wèl online posities kan versterken en laten groeien door het gebruik van kwalitatieve backlinks?

Linkbuilding uitgelegd
Wat is linkbuilding?

Autoriteit site verhogen?

Door gebruik te maken van onze links zal je merken dat de gehele autoriteit van jouw website zal toenemen in kracht. Hoe krachtiger jouw website hoe betere posities je zal verkrijgen.

Elke keer wanneer er link wordt geplaatst op een van onze websites die verwijst naar jouw domein vind er een overdracht van waarde plaats die naar jouw website stroomt (LinkJuice).

Omdat wij werken met een maximaal aantal links per site zal de ‘linkjuice’ die word doorgegeven altijd maximaal zijn en het effect wat dat heeft op jouw website dus ook!

Op een gegeven moment heb je meer punten dan je concurrent die boven je staat en zal je merken dat je al snel die positie zal innemen.

Onze links zijn vele malen krachtiger dan die van de concurrent  en we leverenindien nodig exclusief, zodat je de voorsprong op de concurrentie blijft behouden

Linkbuilding uitbesteden?

Bovenstaand hebben we in een notendop uitgelegd hoe Linkbuilding werkt. Linkbuilding is een technisch iets en we begrijpen het als geen ander als je het nog niet helemaal begrijpt… We hopen dat we in ieder geval hebben mogen duidelijk maken dat je doormiddel van goede backlinks stijgt in de resultaten van Google en door slechte links daalt in de resultaten van Google.

We leggen je graag meer over onze bewezen SEO strategie uit wanneer je vrijblijvend contact met ons opneemt. We kijken naar hoe je er nu voor staat tegenover je concurrentie en waar er nodig is om te domineren in de zoekresultaten. Eventueel gaan we zelfs op no cure no pay voor je aan de slag!

Concept


‘Een uniek concept op het gebied van ‘linkbuilding’ Ervaar nu zelf de kracht van onze Joogi links

Sterke Backlinks


Joogi links hebben een hoge DR & UR plus zijn zeer effectief. Met onze backlinks kan je echt in autoriteit & vindbaarheid groeien.

 

Klinkt als..


Nee wij zijn niet zoals de andere backlink aanbieders… Wij gaan eventueel ook graag no cure no pay voor je aan de slag!

Online Resultaat


Met onze links behaal jij wèl de nodige resultaten en geef je de concurrentie het nakijken. Snel, veilig en betrouwbaar.

Linkbuilding veelgestelde vragen (FAQ)

Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie (SEO) en helpt bij het verbeteren van de autoriteit en relevantie van een website voor zoekmachines. Hieronder staan enkele veelgestelde vragen over linkbuilding en antwoorden:

Wat is linkbuilding precies?

Linkbuilding is het proces waarbij er externe links naar een website worden verzameld. Deze links kunnen afkomstig zijn van andere websites of blogs en helpen bij het verhogen van de autoriteit en het vertrouwen van een website in de ogen van zoekmachines.

Waarom is linkbuilding belangrijk voor SEO?

Linkbuilding is belangrijk voor SEO omdat zoekmachines links gebruiken als een manier om de autoriteit en relevantie van een website te bepalen. Hoe meer kwalitatief hoogstaande links een website heeft, hoe hoger deze zal ranken in de zoekresultaten.

Hoe kan ik kwalitatief hoogstaande links verkrijgen?

Er zijn verschillende manieren om kwalitatief hoogstaande links te verkrijgen, zoals:

 • Het creëren van unieke en waardevolle inhoud die andere websites en blogs willen delen en linken.
 • Het uitvoeren van gastbloggen op andere relevante websites en blogs.
 • Het uitvoeren van outreach om verwijzingen te krijgen van andere websites en blogs.
 • Het delen van inhoud op sociale media en het verkrijgen van sociale shares en links.

Wat zijn “dofollow” en “nofollow” links?

“Dofollow” links zijn links die door zoekmachines worden gevolgd en bijdragen aan de autoriteit van een website. “Nofollow” links worden niet gevolgd door zoekmachines en bijdragen niet aan de autoriteit van een website.

Wat zijn “natural link” en “unnatural link”?

“Natural link” zijn links die op een natuurlijke manier worden verkregen, zoals via gastbloggen of het delen van waardevolle inhoud. “Unnatural links” zijn links die op een onnatuurlijke manier worden verkregen, zoals door het kopen van links of het uitvoeren van link-ruilschemes. Zoekmachines bestraffen websites die onnatuurlijke links hebben.

Hoeveel backlinks heeft mijn site nodig om hoger te ranken?

Er is geen specifiek aantal backlinks dat nodig is om hoger te ranken in zoekmachines zoals Google. Het aantal backlinks alleen is niet het enige of belangrijkste criterium voor zoekmachine-rangschikking. Wat echt telt is de kwaliteit van de backlinks, en hoe relevant en betrouwbaar de websites zijn waar de backlinks vandaan komen.

De links van Joogi zijn sterk en kunnen het proces van hoger komen in Google positief beinvloeden. Trouwens, het aantal backlinks alleen, is niet het enige aspect dat zoekmachines gebruiken om de waarde van een website te beoordelen.

Wat zijn slechte backlinks?

Slechte backlinks zijn links vanaf andere websites naar jouw website die een negatief effect kunnen hebben op de zoekmachine-rangschikking van jouw website. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als deze links afkomstig zijn van websites met een slechte reputatie of een spamwebsite. Zoekmachines zoals Google kunnen deze links detecteren en besluiten om de waarde ervan te verminderen

Hoe kan ik controleren of mijn website backlinks heeft vanaf slechte of spammy websites?

 1. Gebruik een backlink analyse-tool: Er zijn verschillende online tools beschikbaar, zoals Ahrefs, Majestic, SEMrush, die je kunt gebruiken om je backlinkprofiel te analyseren en te zien van welke websites je backlinks hebt. Deze tools geven ook informatie over de kwaliteit van de backlinks en kunnen je helpen om links te identificeren die van slechte kwaliteit zijn.
 2. Gebruik de Google Search Console: De Search Console van Google geeft informatie over de backlinks die naar je website verwijzen en kan je helpen om slechte links te identificeren.
 3. Handmatig controleren: Je kunt ook zelf handmatig controleren door de websites waarvan je vermoedt dat ze slechte links naar je website hebben, te bezoeken en te beoordelen op kwaliteit.

Als je slechte links hebt gevonden, is het aan te raden om deze te verwijderen of te disavowen zodat ze geen negatief effect meer hebben op je zoekmachine-rangschikking.

 

Is linkbuilding een lang traject?

Linkbuilding is een continu proces en vereist normaal gesproken veel tijd en moeite, maar kan uiteindelijk leiden tot een verbetering van de zoekmachineresultaten van een website. Met hulp van Joogi is een betere positie in Google geen lang traject meer meestal realiseren we een significant resultaat binnen 45 dagen (inclusief het onderhoud van je posities voor een jaar)

Joogi Backlinks
 • NL Domeinen
 • BE Domeinen
 • Ahrefs Geverifieerd
 • Aantoonbare Historie
 • Hoge Authoritheit
 • Exclusieve Plaatsing
 • No Cure, No Pay
 • Jaarlijks verlengbaar